DETALJI ZA SVE

Linija stvorena za sve manijake automobila!

Maniac Line by MAFRA je linija visokih performansi i proizvoda tehnološkog sadržaja za prave ljubitelje nege automobila, one koji nisu zadovoljni tradicionalnom linijom proizvoda.
To bi moglo da se definiše kao produžetak, spin-off, "kolekcija kapsula" MAFRA.

Okrećemo se manijacima estetskih performansi, ekstremnim ljubiteljima automobila, istraživačima savršenih detalja, ljubiteljima detalja automobila koji sada konačno mogu da daju oduška svojoj strasti lako i bez komplikacija.

Ljudi za koje je ova aktivnost više od hobija, to je jedna od ispunjenih stvari u životu.

Njihova prava STRAST!

MADE IN ITALY DETAILING WITHIN EVERYONE'S REACH

Maniac Line je rođen sa ciljem proširenja ponude i korisničkog iskustva za ljubitelje nege automobila, za detalj koji je u svima na dohvat ruke, za one koji za obuku ili iskustvo ne pronađu svoju zonu komfora u proizvodima na tržištu.

Maniac Line je stoga komplementaran a ne konkurent #Labocosmetica.
Zapravo, njena svrha je da prigrli širu publiku pod jednom zastavom, onu made in Italy za konačno jednostavne detalje, sa proizvodima koji se lako mogu naći na tržištu i sa načinom upotrebe koji se može uporediti sa tradicionalnim proizvodima: bez komplikacija, bez straha da neće biti dorasli poslu i sa sigurnošću dobijanja savršenog i sigurnog rezultata na svim tretiranim materijalima.

Manijak linija je linija dizajnirana za vas koji volite da vodite računa o svojoj strasti bez kompromisa.